Rólunk Kesztyűbábok Gyerekbábok Ujjbábok Szerepjátszó maszkok Babák, marokbabák Csomós állatok Nagyméretű állatok Reklámfigurák AKCIÓK Kapcsolat Letöltések Rendelés
©2013 ANTONI toys • ABN Design
Az ANTONI játékok kisszériás kivitelben, kézi munkával készülnek Magyarországon, családi vállalkozás keretében. A manufakturális gyártásból fakadóan minden darab többször kézbe kerül, így lehet fenntartani azt a magas minőséget, ami az ANTONI termékeket jellemzi. Büszkék vagyunk az általunk készített játékokra, melyek itthon és külföldön egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek.
Az ANTONI termékek alkotója ANTONI ROZÁLIA iparművész 1961-óta foglalkozik textiljátékokkal mint professzionális tervező. Munkáját számos elismerés, sok itthoni és külföldi kiállítás kísérte, de a legnagyobb kitüntetést azoktól a gyerekektől kapta akik megismerték és megszerették a méltán híressé vált bábokat és figurákat. Ezek a gyerekek felnővekedvén ezt a vonzalmat továbbadták a saját gyerekeiknek is, így az ANTONI játékok most már több generáción átnyúlva adják tovább az óvodákban és az otthonokban a játék örömét és szeretetét.
Rólunk